Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 590 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

11 365 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Patro 3.
ID nemovitosti 6673
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 65 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím k prodeji družstevní byt 2+1 o výměře 65 m2 v Teplicích, ul. Jugoslávská. V této jedinečné lokalitě můžete získat byt po kompletní, vkusné rekonstrukci z roku 2014 a já vám ráda představím všechna jeho pozitiva.
Kuchyň je přístupná z obývacího pokoje a její součástí je designová kuchyňská linka na míru včetně vestavných spotřebičů - elektrická trouba Candy, myčka Candy, plynový sporák (automatický plamen) a digestoř s odvodem par do stoupaček. Všechny skříňky mají tlumené dovírání. Výhled z kuchyňského okna je na hrad Doubravka a České středohoří.
Koupelna byla zvětšena o původní spojovací chodbičku do kuchyně a její součástí je vana, umyvadlová skříňka se zrcadlem a osvětlením, sprchový kout se sedací částí a topný žebřík. V horní části zdi jsou použity luxfery zajišťující přirozené osvětlení místnosti. Součástí oddělené toalety je závěsné WC s bidetovou sprchou a umyvadlo.
V chodbě je šatna s praktickými regály a je zde umístěna přípojka pro pračku. Z ložnice je vstup na lodžii s výhledem do zeleně v okolí.
V celém bytě jsou sádrokartonové podhledy, na zemi je položeno kvalitní PVC, v koupelně, šatně a na WC je dlažba a obklad. Veškeré rozvody ele, plynu a vody jsou nové v rámci rekonstrukce. V celém bytě jsou interiérové dveře a oblouky z masivu. Okna jsou plastová a jsou zde umístěny moderní garnýže.
K bytu náleží sklep a komora v mezipatře.
Komfort bydlení zajišťuje nedávná rekonstrukce střechy včetně izolace zajišťující i v letních dnech příjemné bydlení a výhodou jsou zároveň nižší náklady na vytápění v chladném období.

Dům se nachází v blízkosti lesoparku a zámeckého parku s vynikající dostupností do centra. Po zjednosměrnění ulice je snadnější parkování v blízkosti domu.

Pokud objekt vyhovuje Vašim požadavkům, kontaktujte mě ohledně dalších informací. Financování Vám rádi zajistíme v kompletním servisu služeb.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radka Paulová
Radka Paulová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radka Paulová
Radka Paulová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti