Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

13 958 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miloš Slavíček

61 247 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 53 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 640808
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 53 m²
Datum vložení 26. dubna 2023
Plocha celková 53 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně prodej skvostné bytové jednotky č. 241 ve standardu Fit Out v developerském projektu s dokončením a předáním bytu 10/2023. Byt orientovaný na sever do vnitrobloku má podlahovou plochu 53 m2 a dispozice 2+kk. Jednotka se nachází v 4. podlaží rezidence. Soubor tří měšťanských domů mistrně kombinuje historické genius loci s moderními technologiemi a uživatelskými standardy 21. století. Obyvatelé Rezidence U Sv. Štěpána se mohou těšit z dokonalého pohodlí a promyšlených detailů stejně tak, jako se kochat elegancí klasicistního stylu a novorenesanční noblesou.
Na místě posvátných vodních pramenů, v samém nitru bijícího srdce Prahy panuje překvapivě neobyčejný klid. Místní pamětihodnosti osvěžuje zeleň rozlehlého parku Karlova náměstí, které je dostupné za 7 minut chůze, s ním i metro B. Do 10 minut pěšky je vzdálené také Václavské náměstí nebo náměstí Míru. Jen 3 minuty chůze dělí rezidenci od náměstí I. P. Pavlova a metra C, 3 minuty je vzdálená i tramvajová zastávka Štěpánská.
Vyhlášené restaurace, kavárny a bary, obchody, historické památky, kulturní zařízení, vzdělávání, úřady… to vše tady máte jako na dlani. K procházce láká i nábřeží Vltavy. Každý si v okolí Rezidence U Sv. Štěpána najde to své. I s touto nemovitostí můžete získat nové auto v hodnotě 800.000 Kč. Více info najdete na www.michellereality.cz. Vřele doporučuji prohlídku. Ev. číslo: 640194. Bližší informace Vám sdělí Miloš Slavíček, 733 229 897, slavicek@dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miloš Slavíček
Miloš Slavíček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miloš Slavíček
Miloš Slavíček
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti