Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 833 800 Kč

  • 200 Kč za m²
  • včetně provize, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Josef Klement

8 047 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti E3380BL031-1
Datum vložení 27. září 2023

Popis nemovitosti

Exkluzívně vám nabízíme k prodeji soubor sousedících parcel o celkové výměře 9 169 m2 lokalizovaných cca 1,5 km severovýchodně od Ivančic. Pozemky jsou od města velmi dobře přístupné po zpevněné místní komunikaci (je součástí nabízeného souboru parcel), je z nich jedinečný výhled na město. V platném územním plánu města jsou zařazeny do ploch NZ – zemědělské plochy. Terén je mírně svažitý k jihozápadu (k městu), v současnosti jsou pozemky využívány jako pole. Odbor regionálního rozvoje městského úřadu v Ivančicích vydal na pozemky společné územní rozhodnutí a stavební povolení pro novostavbu seníku pro chov hospodářských zvířat včetně retenční nádrže na dešťovou vodu a vedení dešťové kanalizace, čističku odpadních vod a vedení splaškové kanalizace, přípojku vody – přívod vody o objektu ze studny, dva kryté přístřešky pro zvířata, oplocení a zpevněné plochy. Část objektů bude zděná, zateplená a vytápěná krbovými kamny. Sítě nejsou k souboru pozemků přivedeny – elektřina bude řešena fotovoltaikou.
Žádné pozemky s podobným potenciálem využití se v okolí nenabízejí, nový majitel na nich může zřídit např. ranč pro chov koní včetně možnosti komerčního ustájení a využití zázemí objektů pro obsluhu na pozemcích. Pozemky nejsou propachtovány, se stavbou objektů je možné začít ihned (projekt je k dispozici u makléře). Lesní komplex severovýchodně nabízí širokou možnost rekreačního vyžití.
Cena k jednání včetně provize RK (zahrnuje plnou realitní podporu prodeje a veškerý právní servis) je 1 833 800 Kč, o více informací a prohlídku volejte makléři.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Klement
Ing. Josef Klement
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Klement
Ing. Josef Klement
zobrazit telefon