Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 140 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

22 554 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 126
Plocha užitná 1 545 m²
Datum vložení 27. září 2023
Plocha celková 1 545 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení vlastníků nabízím stavební pozemek pro stavbu objektu k bydlení. Pozemek o výměře 1545m2. Na pozemku se momentálně z většiny nachází travnatá plocha, a zeleň.

Tento pozemek má zpracovanou dokumentaci na přípojky, na pozemek je dotažen vodovod, kanalizace se nachází v dosahu pozemku, momentálně se zpracovává dokumentace na její připojení (tlaková kanalizační přípojka). V blízké budoucnosti budou v obci realizovány chodníky.

Na pozemku je možno umístit dva domy, případně dva dvojdomy/trojdomy. Velkou výhodou je velkorysý územní plán, který umožňuje zastavět až 60% pozemku, není limitována minimální velikost pozemku. Maximální výška římsy 9m, nebo 12m po hřeben. tzn. až 3,5 patra.


Pozemek se nachází v atraktivní lokalitě - obci Postupice, odkud se za 55 minut autem dostanete do centra Hlavního města. Postupice disponují občanskou vybaveností - obchodem s potravinami Jednota a obecním úřadem. Další důležité instituce, jako jsou škola, školka, pošta, restaurace, či nemocnice, ale i mnoho dalšího, naleznete v Benešově (13 min autem). V okolí Postupic je mnoho turistických, kulturně-historických i přírodních cílů.

Pro více informací mě kontaktujte.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominik Klapka
Dominik Klapka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominik Klapka
Dominik Klapka
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti