Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 270 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

9 961 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 700 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 8831
Plocha užitná 700 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 19. července 2023

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečný stavební pozemek o celkové ploše 700m2, pro výstavbu rodinného domu, který se nachází ve velmi klidné části obce Kaňk, u Kutné Hory. Díky své poloze v klidné slepé ulici Sukovická, je jeho výhodou na jedné straně pocit klidu, soukromí, a současně rychlá dostupnost, jak do historické části Kutné Hory, tak i do nedalekého Kolína.
K pozemku byl vydán městským úřadem, oddělením pro územní plánování předběžný souhlas o umístění stavby, navržené jako samostatný rodinný dům o dispozici 4+KK o výměře 143m2, plus dvojgaráž a bazén. Vjezd je situován z ulice, orientace domu je navržena tak aby směřovala převážně na jižní a východní stranu. Současně je k dispozici vyjádření o existenci sítí v místě. Je zde možnost přípojky vodovodu, elektřiny, slaboproudu, plynu i kanalizace nebo čističky odpadních vod. Díky umístění se nabízí i využití solárních panelů.
Vedle krásné přírody, lesů, cyklostezek, je zajímavé, že Kutná Hora je historické, kulturní město zapsané na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, plné kulturních a turistických památek, lákavých pro turisty, kteří hledají ubytování v této oblasti. Mezi vyhledávané památky patří například Sedlecká kostnice, chrám Sv. Barbory, Vlašský dvůr, GASK aj.. Je zde také velmi dobrá občanská vybavenost, přímo v obci Kaňk je i škola a školka, 5 min autem supermarkety Kaufland, Albert, Billa, Tesco, OKAY.
Vedle výletů do přírody ať pěšky nebo na kole, je pro volnočasové aktivity k dispozici Zimní a plavecký stadion v Kutné hoře nebo v Kolíně, bobová dráha v Kutné Hoře. Dětský svět HEROLD, Kamenný kruh (menhir) a další.
Pokud hledáte investici s vysokou návratností a s možností pronájmu, výhodný pozemek ideální pro bydlení, je pro Vás tato nabídka správnou volbou. V případě zájmu o bližší informace, nebo o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Kříženecký
Josef Kříženecký
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Kříženecký
Josef Kříženecký
zobrazit telefon