Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 980 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

8 688 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Plocha celková 827 m²
ID nemovitosti 389312
Plocha užitná 827 m²
Datum vložení před 16 dny

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rovinatý pozemek o výměře 827 m2, který se nachází ve Středočeském kraji, okrese Nymburk v obci Viničná Lhota - Rožďalovice.

Tato parcela je zahrnuta v územním plánu obce a je určena pro výstavbu BV - bydlení venkovské, tedy pro stavbu rodinného domu až o 2 nadzemních podlažích.
Veškeré přípojky jsou na hranici pozemku (voda, kanalizace, plyn, elektřina) a současná majitelka si již zajistila Kladné vyjádření o Územně plánovací informaci a souhrnné stanovisko správy železnic o záměru stavby rodinného domu.

Jedna z výhod tohoto pozemku je, že až na jednu osamocenou stodolu, nemá a nebude mít přímé sousedy.

Pozemek je umístěný v malé klidné vsi Viničná Lhota, která spadá pod město Rožďalovice, kde je pro obyvatele zajištěna veškerá občanská vybavenost - obchody, škola, školka, pošta, lékař, zubař, veterinář aj. Ti, kdo potřebují cestovat veřejnou dopravou do školy či do práce ocení, že hned za silnicí se nachází vlaková zastávka Ledečky, odkud jezdí pravidelné spoje do Nymburka, Jičína a Rožďalovic a to vždy v hodinových intervalech na oba dva směry. K dispozici jsou zde také pravidelné autobusové spoje do Poděbrad, Nymburka a Rožďalovic.

Autem je v dojezdovém času cca 20 min vzdáleno okresní město Nymburk, Poděbrady a nájezd na D11 ( Praha Černý most cca 40 min), 12 minut do Městec Králové a kolem 30 minut do Mladé Boleslavi nebo Jičína.

Ideální pro rodinu, která hledá klidné místo pro stavbu domu, které bude blízko přírody. Oblast na rozhraní středního Polabí a Českého ráje, je známa svoji četností rybníků a Ptačí oblastí. Milovníci přírody si zde přijdou na své při procházkách kolem Řožďalovických rybníků, které jsou upraveny jako naučné poznávací stezky.

Další velkou výhodou ( kterou ocení každý stavebník ) je, že ve městě Rožďalovice, které jsou vzdáleny pouze 2,5 km, je betonárna, pila, stavebniny, truhlárna a další, což zajistí výrazné ušetření času a nákladů na dopravu při výstavbě domu.

Pro další dotazy jsem k dispozici na uvedených kontaktech.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martina Horáková
Martina Horáková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martina Horáková
Martina Horáková
zobrazit telefon