Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

6 977 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 45 m²
Plocha zastavěná 45 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 389 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 884478
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha nebytová 344 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji chatu v klidné a malebné lokalitě Starobucké Debrné - Nemojov nad přehradou Les království, nedaleko Dvora Králové nad Labem. Nemovitost disponuje 2+1 dispozicí a půdorysem o velikosti 45m2. Celková plocha parcely činí 389 m2, z toho zastavěná plocha je 45 m2. V nemovitosti se nachází obývací pokoj , kuchyň, koupelna , samostatné WC a neposlední řadě ložnice. Terasa. Částečně podsklepeno. Voda obecní, elektřina 220, žumpa. Na pozemku se nachází dále prostorná dílna - kůlna a dřevník. Pozemek chaty je přirozeně ohraničen živými ploty a keři.

Chata se nachází ve vesnici Starobucké Debrné, za jejím okrajem přímo v lesích, která se pyšní klidným a přátelským prostředím. Díky tomu je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Okolí nabízí mnoho možností pro výlety a outdoorové aktivity, jako jsou pěší túry, cyklistické trasy a výlety do okolní přírody.

Chata je ve velmi dobrém stavu a má veškeré potřebné vybavení pro pohodlné bydlení. Okna jsou orientována na jih, což zajišťuje dostatek denního světla a tepla. Na zahradě je možné relaxovat a trávit čas s rodinou a přáteli.

Pokud hledáte útulnou nemovitost nejen k rekreaci, v klidném prostředí s možností relaxace a odpočinku, pak je tato nabídka ideální pro vás. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto krásného domu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right