Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Roman Svatoš

6 099 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N104679
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 45 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 17 m²

Popis nemovitosti

Toužíte po relaxaci v dosahu města a zároveň odpočívat ve svojí chatě 3+kk o podlahové ploše 45 m2, která může být i Vaším sezonním domovem?

Chata se nachází na konci vesnice Podmoky u Golčova Jeníkova na konci chatařské oblasti na vlastním pozemku o výměře 349 m2. Jedná se o dvoupodlažní chatu s podkrovím. Součástí chaty je zastřešená terasa, ze které lze vstoupit přímo do lesa. Zásobování vodou je zajištěno z vlastní studny umístěné na vlastním pozemku u chaty. Chata je napojena na elektřinu.

V přízemí je obytná část s kuchyní. Po schodišti je přístupné 1.NP, kde se nachází obývací pokoj s balkonem a dále pak podkrovní ložnice. Chata poskytuje uživatelům velké množství soukromí.

Přístup k chatě je zajištěn po zpevněné cestě, která je ve spoluvlastnictví všech chatařů a po které se dá dojet autem až k chatě. Součástí prodeje je podíl na této cestě a podíl na prostorném parkovišti u vjezdu do areálu, kde lze také bez problémů parkovat.

Tato úžasná chata je skutečným pokladem pro klienty, kteří ocení spojení klidu, pohody okolního lesa a přírody. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

V případě zájmu, mi neváhejte zavolat a objednejte se na prohlídkový den, který se koná dne 14.4.2024 od 10 – 13 hodin. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104679.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Roman Svatoš
Roman Svatoš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Roman Svatoš
Roman Svatoš
zobrazit telefon