Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

23 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

104 872 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 445
Plocha užitná 374 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Ochrany omezení CHKO
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Chcete vlastnit ojedinělou nemovitost? Tak právě pro vás máme novostavbu rodinného sídla v nejkrásnějším koutu Vysočiny, CHKO Žďárské vrchy na okraji vesničky Odranec s nádherným výhledem na malebné lesnaté kopce okolní krajiny.
Sídlo je tvořeno dvěma křídly, spojenými na jižní straně hradbou a průchodem do uzavřeného dvorku v jehož zadní části je zastřešené loubí s posezením a ohništěm na grilování a uzení.
Privátní část 4+1 je v levém křídle sídla - v domě je vstupní chodba, ze které je vstup do dvou obytných pokojů a kuchyně, dále ke koupelně, WC a také do podkroví, kde jsou čtyři pokoje a druhé WC s umyvadlem.
V pravém křídle pro hosty 7+1 (možnost pronajímání) je i mimo jiné demonstrativní černá kuchyně, obývací místnost se zámeckou knihovnou, dvě koupelny s WC, aj..
Budoucího majitele také může zaujmout originální kaple s oltářem a replikou gotické klenby stropu. Objekt je částečně podsklepen a má půdní prostory.
Vytápění kotlem na pytlované uhlí a pelety v kombinaci s krbovou vložkou s výměníkem v soukromé části.
Na velkém pozemku kolem domu lze dobře zaparkovat cca 8 aut, v části jsou rašelinové mokřady, dvě jezírka a různé okrasné, hlavně jehličnaté dřeviny. Dům je umístěn na pěkném vyvýšeném místě s malebným výhledem a upravenou, převážně travnatou zahradu.
Dům má vlastní studnu, jímku, elektřinu; topení řešeno kombinací kotlem se zásobníkem na pelety nebo pytlované uhlí a krbem s výměníkem v soukromé části domu. V okolí je možnost procházek, cykloturistiky v lesích CHKO s velkým množstvím značených turistických cest, cyklotras a asfaltových a zpevněných lesních cest. Od dějiště mistrovství světa 2024 v biatlonu Nového Města na Moravě je vzdálenost 9 km. V okolních obcích do 10ti km najdeme také sjezdovky, koupání a jiné turistickorekreační vyžití.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Ladislav Fajmon, MBA
Mgr. Ladislav Fajmon, MBA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Ladislav Fajmon, MBA
Mgr. Ladislav Fajmon, MBA
zobrazit telefon