Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

20 000 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

  • plus 5 000 Kč zálohy za energie
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
BcJakub Kozlov

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Zdroje vody Studna vrtaná
Balkóny Terasa
Příjezdy Zpevněný
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Okna Plastová
Vytápění podrobnosti Plyn
ID nemovitosti 2153737966
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Parkování Vlastní parkovací stání
Wc Splachovací
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 85 m²

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu, nabízím malebný, nově zrekonstruovaný domek 3 plus 1 na klidném místě u řeky Malše. Součástí domu je dominantní terasa s výhledem na řeku, kde se dá pozorovat západ slunce, relaxovat a kdo rád rybaří může rovnou z terasy. K domku patří velká zahrada. Ze zahrady uděláte tři kroky a jste u pěti schůdků které Vám umožní vstup do řeky. Zaplavat si můžete i ke splavu, kde se nachází hřiště pro děti, můžete si zde zahrát i beach volejbal nebo fotbal.

První co Vás při vstupu do zádveří domku (4,5m2) s oknem zaujme, je vestavěná (jako by starodávná) skříň , za dalšími dveřmi se otevírá prostor s mezonetem (16m2) Na pravé straně je umístěna moderní kuchyň (11,5m2) ve tvaru U, vybavená všemi spotřebiči s velikým oknem. Na levé straně další dveře kde je romantická koupelna (4,5m2) s malým oknem vybavena prostorným sprchovým koutem, WC, umyvadlo a je zde i prostor na pračku a sušičku . Dva schody dělí kuchyň od obývacího a jídelního prostoru (21m2). Zde jsou kachlová kamínka, moderní dřevěné schodiště a další dominantou tohoto vzdušného prostoru jsou velké balkonové dveře, které vedou na venkovní prostornou terasu (45m2). Ozdobou jídelního prostoru je dřevěný bar, kde se můžete pohodlně usadit a kochat se několika výhledy. V obývací části se nachází rohová sedací souprava. Celý interiér působí velmi vzdušně a prostorně. Do prvního patra vystoupáte po dřevěných schodech do prostoru chodby (4m2)kde se nachází ložnice (13,5m2) s vestavěnou skříní a velikou manželskou postelí. Poslední pokoj (7,5m2) který může složit jako pracovna, nebo pokoj pro hosty, nebo jako pokojíček, zde je umístěn nový rozkládací gauč.



Zahrada má (1000m2) a sousedí z jedné strany se zahradou milého souseda, který má postavený dům na opačné straně pozemku, a to Vám umožní pocit soukromí a klidného prostoru, třeba i na práci nebo odpočinek. Další sousedy máte louku a řeku. Do zahrady je zpevněný vjezd, kde můžete pohodlně zaparkovat dvě auta a branku zamknout. Podél plotu vede cestička, kolem řeky Malše a dojdete třeba k jezu cca 200m a pak k místní hospodě cca 150m kde se můžete najíst, napít a využít i krásné venkovní posezení. Nebo změníte směr a proti proud poběžíte třeba do lesa přes řeku přes stavidla po stezce do další malebné obce Doudleby.

Plav je opravdu milá a příjemná obec s neuvěřitelnou historii. Máme tady i nově vybudovanou mateřskou školku. Do Českých Budějovic je to 7km, do Českého Krumlova 19km. Obchod tady v Plavě není, nejblíže je Jednota v Kamenném Ujezdu 4km.

Nastěhování je možné na konci května 29.5. smlouva se uzavírá na jeden rok s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. Kauce je stanovena na tři nájmy. Domek je vytápěn plynovým kotlem v kuchyni je elektrická trouba a sporák, je zde wifi router. Na zahradě je nová písková čistička.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

BcJakub Kozlov
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

BcJakub Kozlov
zobrazit telefon